VÉDÉSI BEOSZTÁS 2021/22 őszi félév

Ebben a félévben a szakdolgozat védések jelenléti formában zajlanak. A Földrajz BSc szakdolgozatok védésére 2021. december 13-án 13 órától kerül sor a Földtudományi Nagyelőadóban.

A BSc-s hallgatóknak 7 perces ppt-vel illusztrált előadásban kell röviden összefoglalnia dolgozatának lényegét, eredményeit. Ezt vita, illetve kérdések követik. Ha minden előadás elhangzott, akkor a bizottság zárt ülésen megvitatja az érdemjegyet, majd eredményt hirdet.


A hallgatók két jegyet kapnak: egyet magára a dolgozatra, egyet pedig a védésre.


A védési beosztás IDE KATTINTVA tekinthető meg!


A védéssel kapcsolatos további információkért keressétek a témavezetőket! Sikeres védést kívánunk mindenkinek!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube