Szakdolgozat- és diplomamunka témaválasztás a 2022/23-as tanévre

Figyelem! A 2022/2023-as tanévre vonatkozó szakdolgozati témaválasztás határideje: 2022. június 24. (péntek) 12:00 óra. A témaválasztási lapokat kitöltve elég a választott témavezető oktató részére (elektronikusan!) elküldeni. További részletek a hírre kattintva.

Kedves Hallgatók!


A 2021/2022-es tanév végének közeledtével eljött az ideje a jövő évi szakdolgozati (földrajz BSc 2. évfolyam; osztatlan földrajz tanár általános iskolai specializáció 3. évf. és középiskolai spec. 4. évf.) és diplomamunka-témák (geográfus MSc 1. évf.) kiválasztásának. Az egyes oktatók által meghirdetett kutatási témákat megtalálhatjátok a Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék honlapján az Oktatás/Szakdolgozatok, diplomamunkák menüpont alatt. Ugyanitt elérhetők a témaválasztási lapok letölthető formanyomtatványai is. A ti dolgotok most csupán annyi, hogy a felsorolt témák közül kiválasszátok a számotokra leginkább vonzót, majd emailben felveszitek a kapcsolatot a témavezető-jelölt oktatóval és vele egyeztetve az elektronikusan kitöltött témaválasztási lapot elkülditek neki. Ezután pedig mindketten – ti és a témavezető is – őrizzetek meg egy-egy példányt a kitöltött témaválasztási lapból. A témaválasztási lapot nem szükséges leadni a titkárságon, még elektronikus formában sem.


Jelentkezési határidő: 2022. június 24. (péntek) 12:00


Friss Hírek

A Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai és ahhoz kapcsolódó témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására.

További részletek IDE KATTINTVA olvashatók.

Kövess minket

Facebook YouTube