_BEL6812

Mestertanár Aranyérmet kapott Dr. Nagy Gyula egyetemi adjunktus

2021. november 24-én tartotta meg az OTDT a 35. OTDK befejezése alkalmából rendezett kitüntetés átadó ünnepi ülését, hagyományosan a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében.

A Földrajzi és Földtudományi Intézet - Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék oktatója, Dr. Nagy Gyula, egyetemi adjunktus is kitüntetésben részesült, akit a tudományos diákköri tevékenységet segítő munkájáért Mestertanár Aranyéremmel jutalmaztak.

Az OTDT 1997 óta adja át a Mestertanár Aranyérem kitüntetést azon oktatónak, kutatónak, aki a kötelező tananyag elsajátításán túlmutató tudományos diákköri vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért témavezetőként kiemelkedően eredményes munkát végez.


A díjátadó online is megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=vD5pJoT7xCE


Dr. Nagy Gyula 2:50:40-nél veszi át a díjat.


Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube