nagy_gy_imreh_csan

Imreh Csanád Emlékérem díjat kapott Dr. Nagy Gyula egyetemi adjunktus

Az OTDT Informatika Tudományi Szakmai Bizottsága és a Fizika, Földtudományok és Matematika Szakmai Bizottsága a tehetséggondozás területén kiemelkedő tevékenységéért és eredményes OTDK témavezetésért az Imreh Csanád Emlékérem díjat adományozta Dr. Nagy Gyula, egyetemi adjunktusnak, a Földrajzi és Földtudományi Intézet - Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék oktatójának.


Dr. Nagy Gyula eddigi munkája során az Országos Tudományos Diákköri Konferenciákon összesen 26 hallgató témavezetője volt. Közülük heten 1. helyezést, négyen 2. helyezést, tizenegyen 3. helyezést vagy különdíjat nyertek el.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube