tanyakutatas

Tanyakutatás

Lehetőség van tanyakutatási programban való részvételre Ballószögön április 1-8. között. A szállás- és étkezési költséget térítik, és ezen felül ösztöndíj-juttatást kapnak a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2020. márc. 11.

Kedves Hallgatók!


A feladat kérdőívezés a tanyákon, oktatói és helyi vezető (volt hallgatónk) segítségével.
A szállás- és étkezési költséget térítik, és ezen felül ösztöndíj-juttatást kapnak a résztvevők.
A hallgatók az oktatás alól az említett időszakra felmentést kapnak.
Elsősorban az MSc képzésben részt vevő, terület- és településfejlesztő vagy turizmusfejlesztő szakirányos hallgatókat várunk.

A helyszín: Ballószög

Időpont: ápr. 1-8.

A jelentkezési határidő: márc. 11., a hegedusg@geo.u-szeged.hu e-mail címen, és további információk is személyesen vagy ezen az e-mail címen!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube