MEGÚJULT AZ MFT HONLAPJA: A KÖNYVTÁRRA VONATKOZÓ TARTALMAK

Kedves Érdeklődők!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az MFT könyvtára ismét nyitva áll az érdeklődők számára. Honlapukon találják híreiket, a könyvtárhasználattal kapcsolatos információkat, és ott tekinthetik meg a folyamatosan frissülő katalógusokat, ismertetéseket értékeikről, beszerzéseikről.

A könyvtári tartalmak a Magyar Földrajzi Társaság honlapján ide kattintva érhetők el: https://www.foldrajzitarsasag.hu/konyvtar

 

A fejléc alsó menüsorában található elemekre kattintva olvashatják különböző könyvtárról szóló információkat. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy technikai okokból kifolyólag a honlapot asztali számítógépen vagy laptopon a legmegfelelőbb böngészni.

A könyvtár előzetes egyeztetés alapján látogatható. Kérjük, hogy kutatási szándékát jelezze Kiesz Réka könyvtárosnak az alábbi elérhetőségek egyikén:

email: konyvtar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 278-9514

A könyvtári állomány feltárását és kutathatóságának lehetővé tételét a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány támogatja.

 

Amennyiben a honlappal kapcsolatban kérdés merülne fel, forduljon bizalommal a Magyar Földrajzi Társaság titkárához, Jeney Lászlóhoz!

email: titkar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 313-9711

Friss Hírek

A Magyar Földrajzi Társaság OKTATÁSMÓDSZERTANI SZAKOSZTÁLYA idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ehhez kapcsolódóan Földrajz - Én ezért szeretlek! címmel pályázatot ír ki

  • földrajzot tanító kollégák, valamint
  • geográfus szakos egyetemi hallgatók (BsC, MsC) és
  • földrajz tanár szakos hallgatók részére.

Az értékes nyereményekkel díjazott pályázat részleteiről ITT tájékozódhatnak.

Kövess minket

Facebook YouTube