Heading_1170_x_430_px

Kihívások egy fenntarthatóbb jövőért!

1. Kihívás

100 km a 100 éves földrajz képzésért.

Járj az egyetemre kerékpárral, rollerrel vagy gyalog!

Kedves FFI hallgatók és oktatók!

Napjainkban egyre erősebben érezhetővé válnak a globális klímaváltozás okozta kihívások. Ezen problémák megoldására pedig igazi összefogásokra, közösségi tettekre van szükség!

Ezért néhány hallgatóval közösen fenntarthatósági kihívásokra invitálunk minden FFI-s oktatót és hallgatót, elsőként egy kis közös mozgásra:

Az első cél nem más, mint hogy a résztvevők április folyamán minél többször használjanak fenntartható közlekedési eszközöket a munkába járásuk során. A jelentkezőket csapatokba (max. 10 fő) fogjuk rendezni. A feladat, hogy a kihívás ideje alatt (április 8-tól április 26-ig) közösen heti 100 km-t tegyünk meg fenntartható közlekedési eszközökkel.

Hogyan tudsz részt venni a kihívásban?

Töltsd le és regisztrálj a „Bringázz a Munkába” applikációba:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.appentum.bam&pcampaignid=web_share

Adjátok meg a munkahelyetek címeként: 6722, Szeged, Egyetem utca 2.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek részvételi szándékotokat: https://forms.gle/huE1LM5xwZR4qGxd9
(itt jelezheted azt is, ha valakivel szeretnél egy csapatban lenni)

Sok jelentkező esetén több csapatot fogunk létrehozni, amihez csapatkapitányokra van szükség. Ha vállalnátok ilyen szerepet, jelezzétek az űrlapon.

Az alkalmazást alapvetően a kerékpáros közlekedés ösztönzésére készítették, de gyalogosan vagy rollerrel is használhatjátok az applikációt, a fő célunk a közös mozgás és kilométerek gyűjtése. Amennyiben a közösségi közlekedést kombinálva közlekedtek, akkor sincs probléma, az alkalmazás ezt is figyelembe tudja venni. Az applikáció pontszámításáról információt kaphattok a https://rb.gy/x6bc0a weboldalon.

A pontgyűjtés három hétig tart, az applikációban megtett km-ek hetente nullázódnak, ezért a csapatkapitányoknak a heti eredményeket majd meg kell küldeniük a szkalisity.a@gmail.com címre. Ide írjatok akkor is, ha bármilyen további kérdésetek van.

A legtöbb pontot és km-t szerző csapat értékes jutalomban részesül.

 

Jó tekerést/gyaloglást/rollerezést mindenkinek, mozogjunk együtt egy jobb jövőért! "