Szakdolgozat védések időpontjai 2021/22 tavaszi félév

Ebben a félévben a szakdolgozat védések jelenléti formában zajlanak. A Földrajz BSc szakdolgozatok védésére 2022. május 23-án 9 órától és 24-én 9 órától kerül sor a GAF Kisteremben.

A BSc-s hallgatóknak 7 perces ppt-vel illusztrált előadásban kell röviden összefoglalnia dolgozatának lényegét, eredményeit. Ezt vita, illetve kérdések követik. Ha minden előadás elhangzott, akkor a bizottság zárt ülésen megvitatja az érdemjegyet, majd eredményt hirdet.


A hallgatók két jegyet kapnak: egyet magára a dolgozatra, egyet pedig a védésre.


A védési beosztást GDPR okok miatt nem tehetjük közzé, ezért a védéssel kapcsolatos további információkért keressétek a témavezetőket!


Sikeres védést kívánunk mindenkinek!

Friss Hírek

Egyre több az üres lakás Szegeden és a vármegyében. A napfény városában két népszámlálás között csaknem duplájára nőtt a nem lakott lakások száma. Dr. Nagy Gyula, a Szegedi Tudo­mány­egyetem Gazdaság- és Társadalomföldrajz tanszékének adjunktusa szerint Szeged esetében egy komplex, igen összetett folyamatról beszélhetünk, vagyis nem lehet pusztán demográfiai okokkal magyarázni azt, hogy két népszámlálás között csaknem megduplázódott az üresen álló lakások száma.

A folyamat részleteiről a hírre kattintva olvashatsz.

Kövess minket

Facebook YouTube