break_room

TDK Break Room - TDK előtt, közben, után

Gyere és beszélgess az előadókkal, oktatókkal, vendégekkel, bírálókkal

2020. november 26. 12:00-től, http://bit.ly/tdk_break


Folyosó helyett... 

A TDK Break Roomban lehetőségetek lesz beszélgetni egymással, barátokkal, tanárokkal a TDK előtt, alatt, után arról, hogyan készültetek, hogy érzitek magatokat, mennyire izgultok, vagy éppen, elmondhatjátok véleményeteket is egymásnak az előadásokról. Mindemellett külön kis „játékos” programokkal is készülünk ugyanitt.

Tehát aki szívesen részt venne egy kibeszélőben, ahol plusz infókat kaphat, vagy lazítana az előadása után az csatlakozzon a képen látható linken.


Itt tudtok csatlakozni:

http://bit.ly/tdk_break


Program:


Break_room_program

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube