Szakdolgozat- és diplomamunka témaválasztás a 2024/25-ös tanévre

Figyelem! A 2024/2025-ös tanévre vonatkozó szakdolgozati témaválasztás határideje: 2024. június 21. (péntek) 12:00 óra. A témaválasztási lapokat kitöltve elég a választott témavezető oktató részére személyesen átadni. További részletek a hírre kattintva.

Kedves Hallgatók!


A 2023/2024-es tanév végének közeledtével eljött az ideje a jövő évi szakdolgozati (földrajz BSc 2. évfolyam; osztatlan földrajz tanár általános iskolai specializáció 3. évf. és középiskolai spec. 4. évf.) és diplomamunka-témák (geográfus MSc 1. évf.) kiválasztásának. Az egyes oktatók által meghirdetett kutatási témákat megtalálhatjátok e felhívás mellékleteként, valamint a Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék honlapján az Oktatás/Szakdolgozatok, diplomamunkák menüpont alatt. Utóbbi helyen elérhetők a témaválasztási lapok letölthető formanyomtatványai is. A ti dolgotok most csupán annyi, hogy a felsorolt témák közül kiválasztjátok a számotokra leginkább vonzót, egyeztettek a témavezető-jelölt oktatóval, majd a kitöltött témaválasztási lapot átadjátok neki. Ezután pedig mindketten – ti és a témavezető is – őrizzetek meg egy-egy példányt a kitöltött és mindkettőtök által aláírt témaválasztási lapból. Ezt a dokumentumot nem szükséges leadni a titkárságon vagy a tanulmányi osztályon, még elektronikus formában sem.


A témaválasztás menetével kapcsolatban további információ a Fabula.Szabolcs@geo.u-szeged.hu címre küldött emailben kérhető.


Jelentkezési határidő: 2024. június 21. (péntek) 12:00