ProGeographia_20221122_2

Pro Geographia díjat kapott Dr. Nagy Gyula egyetemi adjunktus

A Magyar Földrajzi Társaság 146. közgyűlése a tehetséggondozás területén kiemelkedő tevékenysége, lelkes közéleti és a Magyar Földrajzi Társaság életében végzett tevékenységéért Dr. Nagy Gyula egyetemi adjunktus részére a Pro Geopraphia oklevelet adományozta.

Tanszékünk oktatója az elismerést ünnepélyes keretek között 2022. november 19-én vette át az MFT150 Jubileumi évadzáró rendezvényén a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében.


A díjátadó online is megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=FnVjrtmqaxI&ab_channel=MTA1825


Dr. Nagy Gyula 6:01:39-nél veszi át a díjat.


Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube