MFT_apr

A Magyar Földrajzi Társaság áprilisi előadása

2019. április 25-én (csütörtökön) 17 órától
Dr. Farsang Andrea tart előadást MIT VISZ FEL EGY MUZUNGU A KILIMANDZSÁRÓRA ÉS MIT HOZ LE ONNAN? címmel a Magyar Földrajzi Társaság Szegedi Osztálya szervezésében.

Az előadás helyszíne: Krajkó Gyula tanterem (Szeged, Egyetem utca 2. Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék, III. emelet)

A Kilimandzsáró sokak számára ismert, hisz 5895 m magasságával Tanzánia és egyben Afrika legmagasabb pontja. Egyike a világ legmagasabb vulkánjainak, a Föld legmagasabb szabadon álló hegye, mely hófödte csúcsával egyedülálló látvány. No de ki a muzungu? És miért megy fel a majd 6000 m magas hegyre?

A válaszokon túl az előadásból képet kapunk Tanzániáról, egy maszáj falu életéről, a Meru Nemzeti Parkban tett látogatásról, és persze a csúcsmászás tapasztalatairól.


További részletekért KATTINTS IDE!


Az előadásra a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube