FeT_2019_otodik

Földrajz és Te 2019 - ötödik előadás

A 2019-es Földrajz és Te programsorozatunk ötödik előadására november 5-én (kedden) 18:30-kor kerül sor, Menni vagy maradni? – Az egészségügyi felsőoktatásban tanulók véleménye a kivándorlásról címmel.

Előadók: Pál Viktor - Fabula Szabolcs - Lados Gábor - Ilcsikné Makra Zsófia

Helyszín: Krajkó Gyula tanterem

Menni vagy maradni? – Az egészségügyi felsőoktatásban tanulók véleménye a kivándorlásról

Az előadás egy 2018-ban és 2019-ben lezajlott kérdőíves felmérés eredményeit ismerteti. A kutatás során orvostanhallgatókat, fogorvos hallgatókat és olyanokat kérdeztünk, akik egészségügyi szakdolgozónak tanulnak. Arra voltunk kíváncsiak, hogy most, a tanulmányaik alatt hogyan gondolkoznak a külföldi munkavállalásról, kivándorlásról, itthon maradásról.

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube