FeT_2019_masodik

Földrajz és Te 2019 - második előadás

A 2019-es Földrajz és Te programsorozatunk második előadására október 15-én (kedden) 18:30-kor kerül sor Nyomozd ki a terméked! címmel

Előadó: Hegedűs Gábor

Helyszín: Krajkó Gyula tanterem

Miért érdekes egy földrajzosnak, hogy egy terméket hol gyártanak? Hogyan lehet megnézni az interneten, akár az okostelefonoddal, hogy egy termék honnan származik?
Ezekre és hasonló kérdésekre kap választ, aki részt vesz az előadáson, és segítünk eloszlatni néhány, termékjelöléssel kapcsolatos tévhitet is.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube