FeT_2019_harmadik

Földrajz és Te 2019 - harmadik előadás

A 2019-es Földrajz és Te programsorozatunk harmadik előadására október 21-én (hétfőn) 18:30-kor kerül sor, melyből kiderül, hogy előrejelezhetőek-e a választási eredmények?

Előadó: Kovalcsik Tamás

Helyszín: Krajkó Gyula tanterem

A 2019-es önkormányzati választások eredményeinek területi vonatkozásai


A 2019-es önkormányzati választás a nagyvárosok tekintetében áttörést hozott a kormányzópártokon kívüli politikai szereplőknek. Mennyire volt előre jelezhető ez az eredmény? A választási földrajz mennyiben tud hozzájárulni a közvéleménykutatók munkájához? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük többek között a választ, valamint arra hogy milyen okok vezethettek Karácsony Gergely, Botka László és számos más ellenzéki politikus győzelméhez.

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube