hataron_atnyulo_projekt

Filmetűdök készültek a szerb-magyar határvidék turisztikai értékeiről

A határon átnyúló projekt megvalósulásához tanszékünk kutatói is hozzájárultak a határ menti térségi kapcsolatok turisztikai jelentőségének feltérképezésével. Az első workshopon Süli Dorottya PhD hallgatónk számolt be a kutatási eredmények egy részéről.

A workshopról bővebben ITT lehet olvasni.

A kutatási eredményekből tanulmány is készült:

Martyin-Csamangó Z. - Süli D. 2019: Határmenti térségi kapcsolatok elemzése a délvidéki idegenforgalom jelene és jövőjének tükrében. - In: Váraljai A. (szerk.) Interkulturális ifjúsági együttműködési mozaikok a határokon átnyúló régióban. JATEPress, Szeged. pp. 25-37.

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube