Tudománynépszerűsítő előadást tartott Szalai Ádám, PhD hallgató a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban

A tegnapi nap (2021. november 9.) délutánján a korábbi sikeres együttműködés folytatásaként előadást tartott tanszékünk PhD hallgatója, Szalai Ádám a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban.

Ádám a gimnázium egykori diákjaként a földrajz emelt szintű képzésben érintett végzősöket tájékoztatta tanszékünk munkájáról, ezen belül pedig a saját kutatási területeiről is, pl. a változó városfejlesztési irányokról.

SZA_eloadas

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube