MUT Diplomadíj Pályázat 2021

Tavasszal, valamint most decemberben szakdolgozatot/diplomamunkát védő hallgatók figyelmébe ajánljuk a Magyar Urbanisztikai Társaság Diplomadíj pályázatát!

A diplomadíjban részesült hallgatók későbbi ösztöndíjpályázatokon ezzel az elismeréssel sok plusz pontra tehetnek szert! További részletek a hírre kattintva elérhetők.

MUT_2021

A pályázaton a 2020/21-es tanév őszi és tavaszi félévében megvédett munkák indulhatnak. A Magyar Urbanisztikai Társaság Bíráló Bizottsága kiemelt figyelemben részesíti a gyakorlati hasznú (tervet, tervi szintű javaslatot, módszertant, a szakma gyakorlói számára közvetlen hasznossággal bíró) munkákat.


A jelentkezés és a pályázat mellékleteinek feltöltési határideje:

2022. január 10. 23:59


A dolgozatokat két gyakorló szakmai opponens értékeli egységes pontozólap segítségével és javaslatát a Bíráló Bizottság elé terjeszti, aki dönt az elismerések odaítéléséről. A Bizottság a beérkezett pályázatok számának és minőségének függvényében legfeljebb 7 díjat és további dicséreteket ad ki.


A díjakat ünnepélyes keretek között a Társaság elnöke adja át, a járványhelyzet függvényében, várhatóan március-április hónapban megrendezésre kerülő MUT Juniorkonferencián. A Diplomadíjasok az elismerés mellett egy éves tagdíjmentességet élvezve felvételt nyernek a Magyar Urbanisztikai Társaságba is.


További részletek, teljes pályázati kiírás: https://bit.ly/31mujL4


Jelentkezési lap: https://forms.gle/ZM17ZRWhw7nbCx7b7


Szükséges dokumentumok, mellékletek feltöltése: https://bit.ly/3rr2Ylz