MEGÚJULT AZ MFT HONLAPJA: A KÖNYVTÁRRA VONATKOZÓ TARTALMAK

Kedves Érdeklődők!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az MFT könyvtára ismét nyitva áll az érdeklődők számára. Honlapukon találják híreiket, a könyvtárhasználattal kapcsolatos információkat, és ott tekinthetik meg a folyamatosan frissülő katalógusokat, ismertetéseket értékeikről, beszerzéseikről.

A könyvtári tartalmak a Magyar Földrajzi Társaság honlapján ide kattintva érhetők el: https://www.foldrajzitarsasag.hu/konyvtar

 

A fejléc alsó menüsorában található elemekre kattintva olvashatják különböző könyvtárról szóló információkat. Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy technikai okokból kifolyólag a honlapot asztali számítógépen vagy laptopon a legmegfelelőbb böngészni.

A könyvtár előzetes egyeztetés alapján látogatható. Kérjük, hogy kutatási szándékát jelezze Kiesz Réka könyvtárosnak az alábbi elérhetőségek egyikén:

email: konyvtar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 278-9514

A könyvtári állomány feltárását és kutathatóságának lehetővé tételét a Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány támogatja.

 

Amennyiben a honlappal kapcsolatban kérdés merülne fel, forduljon bizalommal a Magyar Földrajzi Társaság titkárához, Jeney Lászlóhoz!

email: titkar@foldrajzitarsasag.hu

telefon: 06/20 313-9711

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube