Fabula_Hegedus_KE

Kutatók éjszakája a GAF-on - Részletekért kattints a hírre!

Készítsd el a saját térképed!

Előadók: Fabula Szabolcs, Hegedűs Gábor

A program során a résztvevőknek bemutatjuk, hogy az internet segítségével hogyan tudnak gyorsan, egyszerűen érdekes társadalomföldrajzi térképeket készíteni, és miként lehet ezeket elemezni. Hol élnek a legtovább az emberek? Melyek a leggazdagabb országok? Melyek Magyarország legkisebb települései? Milyen hatással volt a 2020. évi koronavírus (Covid-19) járvány a Föld és egyes térségeinek népességére és gazdaságára? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük a válaszokat és tudományos magyarázatokat programunkon, térképek segítségével.


Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszékének programja.


Az előadáshoz itt lehet csatlakozni:


Zoom meeting: https://zoom.us/j/2043177944?pwd=cmxseXpuemM0clBqUFRoOVlhWG9rdz09


A belépéshez szükséges jelszó: foldrajz

Friss Hírek

A HÉTFA Kutatóintézet idén is részt vesz a Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat hatásvizsgálat elkészítésében, amelyhez kérdőívezőket keresünk a programok idejére, különböző helyszínekre.

Ebben az évben szeptember 29-30-án kerül megrendezésre a Kutatók Éjszakája. A kérdőívezésre szeptember 29-én, pénteken délután kerül sor.

A felkészítési alkalmak várhatóan szeptember 22-én 14:00 és szeptember 26-án 17:00 órakor lesznek majd (választható, hogy melyiken veszel részt).

Az idei helyszínekről és programokról a folyamatosan frissülő Kutatók Éjszakája honlapon tájékozódhatsz.

Amennyiben tudnád vállalni a munkát, kérlek, jelezz vissza a csiteblanka@hetfa.hu és kutatokejszakaja@hetfa.hu e-mail címre legkésőbb szeptember 21-ig.

Kövess minket

Facebook YouTube