2021. évi XXXV. OTDK őszi helyi fordulója

A 2021. évi OTDK őszi helyi fordulója 2020. november 26-án, csütörtökön online formában lesz megtartva. A verseny idején várhatóan dékáni szünet lesz.


Jelentkezés egy rövid összefoglaló (abstract) leadásával 2020. november 09-ig e-mailben a szakterületi felelősnél (Dr. Bajmócy Péter egyetemi docens, bajmocypeter@hotmail.com).

A dolgozatok leadása elektronikus formátumban ugyanott, 2020. november 16-ig. A formai követelményeket az OTDT honlapján lehet megtalálni. A jövő évi országos konferenciára a részvételt ezen a helyi konferencián lehet elnyerni. A helyi konferencia időpontjában a hallgatónak jogviszonnyal kell rendelkeznie.


A versennyel kapcsolatos részletes tájékoztatást az Intézet TDK-felelőse, Dr. Bajmócy Péter tud adni.

Friss Hírek

A tegnapi nap (2021. november 9.) délutánján a korábbi sikeres együttműködés folytatásaként előadást tartott tanszékünk PhD hallgatója, Szalai Ádám a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban.

Ádám a gimnázium egykori diákjaként a földrajz emelt szintű képzésben érintett végzősöket tájékoztatta tanszékünk munkájáról, ezen belül pedig a saját kutatási területeiről is, pl. a változó városfejlesztési irányokról.

Kövess minket

Facebook YouTube