csokigyujtes

Csokoládé gyűjtés gyerekeknek

Intézetünk is csatlakozik a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységéhez. Kattints a részletekért!

"Az idei évben is egy-egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány idén is több száz gyermek Karácsonyi ünnepét szeretné boldoggá tenni azzal, hogy a kórházban fekvő gyerekeknek ajándékoz csokoládét, így a családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebbé válhat. A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet eljuttatunk a kórházakba. Az üzenet, jókívánság sokat jelent azoknak a bent fekvőknek, akik hónapokon át küzdenek gyógyulásukért. Közösen éreztetjük, hogy nincsenek egyedül és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudnak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban."

A csokoládén kívül lehet adományozni egy csomag gumicukrot vagy ropit is, így az ételallergiás és cukorbeteg gyerekeknek is tudunk örömet szerezni.

A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a csokigyűjtésbe csak olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik!

A jótékonysági akcióról bővebben a https://karitacio.hu/egy-tabla-csokival-a-beteg-gyerekekert/ oldalon olvashattok!

A gyűjtés 2020. december 11-ig tart.

A csokoládékat és a kedves üzeneteket/rajzot/verset az SZTE Gazdaság-és Társadalomföldrajz Tanszékén Ilcsikné Makra Zsófiánál és Kincses Boglárkánál lehet leadni hétköznap 9-16 között! Amennyiben bármilyen kérdés felmerül, az alábbi email-címekre várjuk az üzeneteket: zsofesz15@gmail.com vagy boglarka0901@gmail.com.

Minden segítséget nagyon köszönünk a Karitáció Alapítvány nevében is!


Friss Hírek

Kollégáink a PHOENIX projektünkről nyilatkoztak. Tanszékünk a kutatásban a Kelet-Közép Európai térséget képviseli.

Kövess minket

Facebook YouTube